Nieuws

3 december 2022.
Sinterklaas kwam op bezoek.

Ook dit jaar had de Sint in zijn drukke agenda tijd gemaakt om bij BAVI langs te komen. Hij kwam speciaal onze jongste spelers U8, U10 en U12 bezoeken. Net die dag waarop elk van die ploegen – uitgezonderd U10B – een thuismatch te spelen had. Was het om de Sint te imponeren of misschien gewoon omdat ze zo gedreven zijn dat elke match door onze thuisploegen werden gewonnen? Waarschijnlijk wat van beiden…

Alleszins, onze beste Sinterklaas en zijn trouwe Pieten, zorgden voor een feestelijke sfeer op het basketveld zowel voor als na de matchen. De Pieten zorgden voor muziek en strooiden rijkelijk met snoep. Kinderen snelden heen en weer om hun broekzakken te vullen, terwijl anderen vanop een veilige afstand de man met de lange baard en de hoge mijter gadesloegen.

Het hoogtepunt voor onze spelers was heel waarschijnlijk het individueel gesprek met Sinterklaas. Het moment waarop Sinterklaas dingen wist te vertellen waar hij eigenlijk niet bij was geweest. Dingen die enkel coaches of ouders konden weten… Maar kijk, toch stond dat allemaal in het Grote Boek van Sinterklaas geschreven!

Onze Sint had voor elke speler een goed woord én een pakje. Zo kregen alle 59 aanwezige spelers een sportzakje gevuld met uiteraard wat snoepgoed maar ook met een gepersonaliseerde drinkbus. Aan de reacties van kind en ouders te zien en te horen was dit pakje ‘een heel goed idee’.

Spelers die toen niet aanwezig waren mogen hun pakje aan hun coach vragen bij de eerstvolgende training.

De verwennerij van onze jongste BAVI-spelers ging nòg verder. Speciaal voor hen werden de hele dag door verse pannenkoeken en wafels gebakken. Zoute bekken konden dan weer smullen van hotdogs ‘met alles erop en eraan’ of croque-monsieurs. En na lekkere kopjes warme choco, konden onze flinke spelers, gelukkig en voldaan, de koude doorstaan en naar huis gaan.

Lachende gezichten, twijfel en ongemak, verwonderde blikken… het hoort er allemaal bij. Zaterdag 3 december zijn we getuige mogen zijn van dit alles. Nog beter: we hebben dit mogen waar maken! De 2de editie van het BAVI-Sinterklaasfeest was een succes. Als club hebben we geïnvesteerd in wat ons nauw aan het hart ligt: onze spelers. Een investering die iedere deelnemer aan dit project op zijn of haar manier en volgens zijn of haar mogelijkheden doet.

Het organisatiecomité wil daarom ALLE HELPENDE OUDERS EN COACHES heel hard bedanken voor de vrijwillige inzet en tijd die ze besteed hebben aan dit project.

Tegelijk vragen we langs deze weg nogmaals om zich te melden bij Martina Benková (marti.benkova@gmail.com) als je graag deel wil uitmaken van deze groep geëngageerde ouders.

Neem een kijkje op onze Instagram- en Facebookpagina om te genieten van sfeerbeelden en knappe wedstrijdmomenten.

Ondertussen zijn Sinterklaas en de Pieten alweer vertrokken maar ze beloofden volgend jaar terug te komen… Hou dus begin december 2023 zeker vrij in uw agenda!

 

Aanstaande zondag om 15.00 UUR speelt BAVI 1 thuis wedstrijd tegen CS NIVELLES.

De rangschikking in TDM 2 wordt momenteel soeverein aangevoerd door Falco Gent en CS Nivelles. Beide ploegen zijn ongeslagen en dat is voor CS Nivelles toch wel een verrassing.
Als Bavi zich nog wil moeien in het promotiedebat, is het absoluut noodzakelijk om de Waaltjes puntenloos huiswaarts te sturen en zo de kloof te verkleinen.

Zondag wordt er dus een absolute ‘do or die’-wedstrijd gespeeld in de sporthal. Onze spelers rekenen op een onvoorwaardelijke en uitbundige vocale steun van de supporters! So, be there!

Als voormatch staat er om 12.30 uur ook een zeer belangrijke wedstrijd van BAVI 2 gepland. Onze jongens ontvangen LSV Landen, een belangrijke concurrent om een plaatsje te bemachtigen in de promotiepoule van 2de landel                                                  

Supporters op post!

Beste spelers, ouders, leden, supporters,

Vele van jullie zijn tevreden en enthousiaste gebruikers van de kwalitatieve Spalding kledij die wij tijdens de Corona periode aan jullie als BAVI TEAMWEAR hebben aangeboden.

SPALDING heeft onlangs een nieuwe collectie gelanceerd, mooi moment dus om onze BAVI TEAMWEAR nieuw leven in te blazen.

Wij hebben voor jullie een mooie selectie gemaakt van de populairste modellen waarbij alle kledij zal voorzien worden van het BAVI-logo.

Wij zijn zeker dat je er iets leuks tussen kan vinden!

Meer info vindt je hier: BAVI TEAMWEAR Info

Tot binnenkort.

Jullie BAVI-Teamwear comité

Beste ouders, Beste spelers, Beste supporters,

Onze club levert al jaren alle mogelijke inspanningen om aan onze jongeren een kwalitatief hoogstaande jeugdopleiding aan te bieden. De puike resultaten in zowel de diverse bekercompetities als in de competitie bewijzen dat er goed werk geleverd wordt.

Koken kost echter geld zodat Bavi ieder seizoen weer een aantal activiteiten organiseert om de nodige centen in het laatje te brengen. De bedoeling is uiteraard de huidige werking te bestendigen en waar mogelijk nog te verbeteren. En daarvoor hebben wij uw hulp broodnodig!

In dit kader organiseert onze club ook dit jaar een wafel- en truffelverkoop.

Contacteer je familieleden en vrienden en zet je beste beentje voor om een aantal van onderstaande lekkernijen aan de man te brengen.

1. Bestelling

Je kan de bestellingsformulier eenvoudig via onderstaand link invullen of ia de knop op de startpagina van de website. De link kan je ook op de social media van BAVI Vilvoorde terugvinden. 

https://twizzit.com/go/WafelsEnTruffels 

Dit doe je ten laatste op dinsdag 06 december 2022. 

Assortiment:

- vanillewafels (doos 700 g) aan 7 € per doos

- vanillewafels met chocolade (doos 700 g) aan 7 € per doos

- boterwafels (doos 700 g) aan7 € per doos

- carré confiture (doos 700 g) aan 7 € per doos

- truffels cacao (doos 250 g) aan 6 € per doos

- schilfertruffels met witte chocolade en romige vulling (doos 250 g) aan 6 € per doos

- assortimentsmix (5 frangipane – carré c – vanillewafels – chocoladewafels, allen individueel verpakt), aan 10 € per doos

2. Betaling

U stort ten laatste donderdag 08 december 2022 het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE40 6528 1802 8263 op naam van VZW BAVI VILVOORDE – Groenstraat 74 – 1800 Vilvoorde.

Met vermelding van: Uw naam, Uw telefoonnummer, Ploegnaam (indien van toepassing)

Na ontvangst van uw storting wordt uw bestelling effectief. 

3. Ophaling

U kan uw bestellingen afhalen in de cafetaria van de sporthal op volgende momenten:

  • woensdag 14 december 2022 (19.00 – 20.30 uur)
  • donderdag 15 december 2022 (19.00 – 20.00 uur)
  • zaterdag 17 december 2022 (13.00 – 15.00 uur

Wij wensen iedereen die aan de actie meehelpt alvast hartelijk te bedanken voor de gewaardeerde ondersteuning van de clubwerking.

Sportieve groeten,

Jan Eyndels
Voorzitter

Stad Vilvoorde lanceert charter

voor LGBTQIA+-

vriendelijke sportclubs

 

Club Bavi Vilvoorde werkt mee werken aan een veilige en toegankelijke sportomgeving.

Bekijk: Charter_BAVI

Lees meer: Stad Vilvoorde - Gelijke Kansen

 

Bavi Vilvoorde is op zoek naar beginnende, enthousiaste jeugdtrainers.

Ook absolute beginners zijn welkom.

U wordt begeleid door een ervaren jeugdtrainer die u zal ondersteunen.

Bent u geïnteresseerd? Wenst u meer inlichtingen?
Laat ons een berichtje via bavi.vilvoorde@gmail.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Bavi Vilvoorde is de Vilvoordse traditieclub bij uitstek. Deze basketbalclub werd gesticht in mei 1942 in volle oorlogsperiode en is daarmee een van de oudste sportverenigingen in de stad.

Van in de beginjaren was het populair maken van de basketbalsport in Vilvoorde een van de hoofddoelen. In deze optiek hechtte Bavi van in de beginjaren veel aandacht aan het uitbouwen van de jeugdploegen. Daarbij was en is er aandacht voor zowel een recreatieve als een competitieve tak.

Deze strategie leverde vruchten op want in minder dan een decennium werd basketbal de populairste sport van de stad.

Van in het begin koos de club ervoor om met gezonde ambitie met de seniors in een zo hoog mogelijke reeks te spelen. Verschillende malen werd eerste nationale bereikt wat de absolute top van het basketbal in België was.

Vermits de basketsport zich via de jeugdwerking sterk verspreid had in de stad was het reservoir aan supporters indrukwekkend groot. Iedere thuismatch van Bavi was dan ook een feest!

Zelfs na enkele zware financiële tegenslagen met soms een zware sportieve terugval bleef de club steeds trouw aan zijn oorspronkelijke uitgangspunten. Vandaag investeert BAVI verde in alle leeftijdscategoriëen en is actief maar liefst met 4 senioren- en 12 jeugdploegen.

Stiekem hoopt men trouwens zo vlug mogelijk opnieuw het hoogste niveau te bereiken.

© website powered by Twizzit.com