Dit seizoen lanceert Bavi een speciale actie waarbij u voor een prikje een abonnement voor Bavi 1 op de kop kan tikken. 

Voor 50 € kan u alle oefen- en competitiewedstrijden die gespeeld worden in de sporthal Slachthuisplein bijwonen.

Opgelet: de 2 bekerwedstrijden van de poulefase zijn in de prijs inbegrepen, eventuele wedstrijden vanaf de 1/16° finales niet.

Deze abonnementen zijn vanaf nu verkrijgbaar :

-      aan de ingang bij de thuiswedstrijden van Bavi 1 tijdens de maand september, telkens één uur voorafgaand aan het aanvangsuur.

-      Via overschrijving van 50 € op rekeningnummer BE40 6528 1802 8263 op naam van VZW Bavi Vilvoorde, Groenstraat, 74 – 1800 Vilvoorde. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden.

Na ontvangst van uw betaling worden de abonnementen bij u thuis bezorgd.

Wisten jullie dat BAVI VILVOORDE in 1942 opgericht werd als eerste Vilvoordse basketbalploeg? Het toenmalige stamnummer 0098 toont aan dat ook op Belgisch niveau Bavi toen al een koploper was!

Ondertussen is het dus 80 jaar dat bij BAVI gebasket wordt!

In die 80 jaar was Bavi een niet weg te denken onderdeel van het Vilvoordse sociale leven. Net zoals iedere vereniging kende Bavi memorabele hoogtepunten die soms werden afgewisseld met moeilijk te verteren dieptepunten.

De club kon echter steeds rekenen op geweldige spelers, toegewijde clubmensen en hondstrouwe supporters.

Vorig seizoen heeft BAVI, ondanks de Corona perikelen, indrukwekkende prestaties neergezet. Zowel de jeugdploegen als de seniorploegen eindigden in de voorste gelederen van de diverse rangschikkingen.

Binnen enkele weken zal de club gemotiveerd aan het nieuwe seizoen beginnen.
Er worden maar liefst 13 jeugdploegen en 4 seniorploegen in competitie opgesteld!

Dankzij de Stad Vilvoorde zal Bavi vanaf september 2022 kunnen aantreden in een vernieuwde sporthal op Slachthuisplein. De renovatiewerken aan het dak en de vloer zijn in volle gang en hopelijk kunnen ze succesvol tegen begin september afgerond worden.

Op 10 september spelen onze seniorploegen BAVI1 en BAVI2 de eerste thuiswedstrijden van de bekercompetitie. Ook verschillende jeugdploegen zullen dan hun eerste thuismatch spelen van het nieuwe seizoen.

De vernieuwde zaal, de start van het nieuwe seizoen, en vooral 80 jaar basket BAVI VILVOORDE lijken ons genoeg redenen om dit uitgebreid te vieren! 

Als je de feestelijkheden niet wilt missen, noteer alvast 10 september 2022 in uw agenda. Tijdens de maand augustus houden wij je op de hoogte met meer details over de geplande activiteiten.. 

Stad Vilvoorde lanceert charter

voor LGBTQIA+-

vriendelijke sportclubs

 

Club Bavi Vilvoorde werkt mee werken aan een veilige en toegankelijke sportomgeving.

Bekijk: Charter_BAVI

Lees meer: Stad Vilvoorde - Gelijke Kansen

 

Bavi Vilvoorde is op zoek naar beginnende, enthousiaste jeugdtrainers.

Ook absolute beginners zijn welkom.

U wordt begeleid door een ervaren jeugdtrainer die u zal ondersteunen.

Bent u geïnteresseerd? Wenst u meer inlichtingen?
Laat ons een berichtje via bavi.vilvoorde@gmail.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Onze club maakt al tijdje deel uit Trooper familie!

Wat is Trooper? Wel, Trooper is een online platform via welke je onze club kan steunen op een heel simpele manier.

Trooper heeeft samenwerkingen met verschillende webshops. Die webshops engageren zich om een bepaalde commissie, een deeltje van hun winst, af te staan aan de vereniging of het goede doel dat hun klant uitkiest wanneer ze bij hen shoppen via Trooper.

Bij elke online aankoop via Trooper website gaat een centje naar de gekozene club.

Heel belangrijk om te weten: er is geen prijsverschil voor u bij een aankoop met of zonder Trooper. Je betaalt exact hetzelfde in beide gevallen.

Het enige verschil is dat je naar de gekozene online shop via de Trooper pagina van je vereniging gaat, en daardoor een percentage van jouw aankoop door de online shop aan je vereniging geschonken wordt. 

Hoe ga je aan slag?

STAP 1: ga naar www.trooper.be/bavivilvoorde en zoek de vereniging of het goede doel dat je wil steunen met je aankoop.

STAP 2: zoek op de Trooperpagina van je club naar de webshop waarbij je wil shoppen en klik door naar die webshop door op het logo te klikken.

STAP 3: shop zoals altijd bij die webshop.

STAP 4: de webshop schenkt een percentje van jouw aankoopbedrag bij hen aan de vereniging of het goede doel dat je uitkoos.

Je ziet dat je op een eenvoudige manier bij het bestellen via je favoriete webshops zoals NIKE, BOL.COM, COOLBLUE en veel andere kan voor zorgen dat de kas van Bavi gevuld wordt zonder dat het jou iets kost.

Alvast bedankt!

Op zaterdag 22 oktober 2022 zullen de Vilvoordse Vedetten de sporthal weer onveilig maken.

In tegenstelling tot het vorige event zal het hier niet gaan over een basketbalmatch.

Er zal daarentegen een groots opgevat Darts-tornooi plaatsvinden. Er zullen 8 teams met 32 deelnemers aan het tornooi deelnemen. Elke ploeg kan 100 supporters meebrengen. Elke supporter die een kaartje aanschaft krijgt een petje met de kleur van hun team.
De omkadering van het tornooi zal groots opgevat worden met muziek, dansers en een muziekgroep. Het wordt m.a.w. een meeslepende show.

Lees ook hier: Vierde stunt van Vilvoordse Vedetten voor goede doelen “Gigantisch dartstoernooi” | Vilvoorde | hln.be

Ondanks het feit dat het niet over basketbal zal gaan, zal Bavi zoals vorige keer graag haar medewerking aan dit evenement verlenen.

© website powered by Twizzit.com